També hem pogut veure que a les xarxes socials no hi ha una opinió única sobre l’esport femení. Buscant ens hem adonat que hi ha personatges públics que estan en acord i altres que no, independentment del sexe. Per demostrar-ho tenim uns quants exemples: Mentre Alaska i Mario Vaquerizo són feministes, és a dir estan acord en què les dones participin en l’esport, podem veure que la famosa “Reportera de éxito” i el conegut “Churumbel de Màlaga” Són masclistes i creuen que l’esport no és propi per les dones.
Encara que fa uns anys va haver-hi una polèmica a les xarxes socials on es deia que les dones quan anaven al gimnàs duien roba provocativa i es prostituïen gratuïtament, tots els comentaris a favor eren d’homes. Però podem confirmar que la que va començar la polèmica va ser una dona, més concretament la “reportera de éxito”. A partir d’aquests vídeos hem vist que moltes dones a l’hora d’anar al gimnàs se sentien insegures i que allà no era on havien d’estar.
Per tant, hem pogut comprovar que l’opinió sobre l’esport femení a les xarxes socials és independent del gènere. També ho hem vist reflectit a l’institut on hi ha molts nens que hi estan a favor i n’hi ha que no, i moltes nenes que sí i d’altres que no. Cal recordar que les dones tenen el mateix dret que els homes en l’àmbit de l’esport i que tenen dret a sentir-se segures fent qualsevol esport.